Új hozzászólás Aktív témák

  • venember83

    nagyúr

    válasz Citroware #76235 üzenetére

    A City nyerte a csoportot, de a Juve balfaszsága miatt, mert ugye az olaszok a csoportutolsó elleni meccseket nem nyerték, illetve az utolsó, Sevilla elleni meccsre is mintha magasról tettek volna. A City-t a biztonság kedvéért mindkétszer elverték, ezt nemigen kell magyarázni. :)

    76240: Nem úgy, mint a Bayern, Juve, Barca, PSG esetén, hogy tökmindegy hogy állnak ki, tuti a nyerés az alsóházi csapatok ellen, mert annyira gyengék, csak a gólkülönbség a kérdés... így könnyű pihentetni.

    Nem sok olasz bajnokit nézel, úgy látom. A fenti állításod az olasz bajnokságra nem igaz, mivel a középmezőnytől kezdve az utolsók bekkelnek végig egész meccseket tizenegy emberrel, nagyon nem egyszerű bajnokság az olasz. Csak azért, mert nincs pénz a kisebb csapatoknál, nincsenek labdazsonglőrök, azért a taktikai felkészültség nagyon megvan. Az meg eléggé meg tudja nehezíteni az ellenfél életét. Jó példa erre a Bayern - Juve is, ahol az olaszok taktikailag mattolták a németeket, pedig a bajorok játékosposztokat tekintve számos esetben sokkal jobb játékosokkal rendelkeznek, mint a torinóiak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák