Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz Citroware #77847 üzenetére

    Abban igazad van h az angolok tetőről szarnak az EL-re (sokszor még a BL sem prioritás a PL-el szemben, ez az amit sok okos sosem ért meg), mert az ég világon semmi hasznuk nem származott belőle, csak nyűg volt. De legújabban BL főtáblát ér és azóta a pool komolyan veszi, mivel idén más esélyük nincs bekerülni.

    De ez akkor is nagyon erős állítás, és ha kiesünk a sevillatól akkor meg egyforma erősek leszünk egy spanyol középcsapattal?
    Rodgerssel úgy felmosta volna velünk ez a bvb a padlót mint a huzat, Klopp igazi motivátor egy sztáredző, nem volt mellékes az anfield semmihez fogható hangulata sem, na meg az hogy kb minden helyzetünkből gól lett, a dormund meg nem tudta lezárni az első fél órában (mint mi két hete a Soton ellen oszt jól el is vertek, na ugye?? ;] ). És ha már első fél óra, bőven volt mit megúszni az odavágón abban az időszakban, úgy lefociztak minket hogy azt hittem mi sem ússzuk meg kevésbé mint a spurs, de aztán a semmiből találtunk egy gól, ami alapjaiban változtatta meg a mérkőzést. Hasonló volt a mai meccs eleje is, csak éppen nem úsztuk meg kapott gólok nélkül.

    *Tök jó most hogy ilyeneket kell írnom amikor szétbasztam a kezemet az asztalon örömömben, akkora meccs volt ez, de azért maradjunk a földön, lássuk objektíven a dolgokat :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák