Új hozzászólás Aktív témák

  • Rypejakten

    addikt

    válasz TechN7ne #82954 üzenetére

    mindig is sejtettem, hogy ritka nagy genetikai baklövés vagy, de most ez abszolút kicsúcsosodott, nem csalódtam. :DDD remélem a VGA topikban is szakértesz még, szükség van mindig is elrettentő példára a fiatal felnövekvő PH generációknak.

    hobizoli: Erősek vagyunk fizikálisan, de nagyon lassúak. A keretből ketten, Lovrencsics és Guzmics ütik meg azt a sebességminimumot, ami a posztjukhoz elengedhetetlen. Dzsudzsi szélső, de gyorsul a futballvilág, az ő sebességét bármelyik mezőnyjátékos hozza, kikoptak már a lassabb, de technikásabb wide midfielderek (meg maga a WM poszt is) mint Beckham vagy Figo. Nálunk nincsenek kiemelkedő egyéni teljesítmények, csapatként működött jól a válogatott, es muzsikált jól a csapatként elég gyenge osztrákok es portugálok ellen.
    En épp ezért vagyok baromira büszke rájuk, mert a 8 közé csak es kizárólag olyan csapatok jutottak tovább, ahol az egyéni villanásokra tudnak alapozni.

    Tibiajax: Kádár jól védekezik, de relatíve lassú (Hazard őt is megette volna), fejjel max átlagos, és abszolút híján van minden létező offenzív kvalitasnak, amit elvárnak egy XXI. századi fullback-től. Topcsapatba sehova se ferne be. _még_. Ez a Burnley kiváló ugródeszka lehet, ha hajlandó melózni a posztjáért es fejlődni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák