Új hozzászólás Aktív témák

  • Rypejakten

    addikt

    válasz marositech #83065 üzenetére

    gyors játékosokkal nagyjából az a belgák által használt kontrataktika a járható út, amihez mi nem rendelkezünk megfelelő játékosgarnitúrával.

    a négy védő alap, viszont ahhoz, hogy meglegyen a kellő stabilitás a középpályán, szükséges az öt középpályás, mert látható is volt, hogy iszonyat nagy futómennyiséget kell középen is beletenni a sokpasszos játékba is, és ez két középső középpályás nem bírná, még ha fiatalok is, mint Nagy Ádi és Kleinheisler.
    Gera, amíg bírta erőnléttel, tökéletes ellátta a védelmet a középpályával és a szélekkel összekötő mélységi vkp és irányító posztját, az osztrákok ellen látszott is, hogy jók a labdakihozatalok, tudjuk tartani a labdát.

    viszont, így ugye egy ember marad a csatársorban, és egy vékony, alacsony csatár abszolút alkalmatlan arra a feladatra, amit Szalainak be kell töltenie; nyerjen párharcokat, tartsa meg és ossza el a kapott labdát.
    Némó pl a Kansasben sosem játszott egyedüli éket, hanem két csatáros felállásban Dom Dwyerrel működött csak hatásosan együtt, külön egyikőjüknek sem ment.
    Nikolics meg szimplán nem illik a válogatott rendszerébe. a Legiában volt meccsenként 5 ziccere, amit aláraktak, egyet sem kellett magának kialakítania, csak bevagdosni őket. Magyarország nem akkora zsugás Európában, mint a Legia a lengyeleknél, hogy ezt itt is meg lehessen valósítani.

    szóval ha a nyáron nem honosítunk pár villámléptű néger srácot, akkor a játékstílus marad - csak egyedül Gera helyére kell valaki, aki tud passzolni, és nem sír nála a labda, mint Eleknél és Pintérnél.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák