Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Mi meg megköszönhetjük az Internek hogy pontegyenlőséggel, azonos mutatóval csak jobb gólkülönbséggel ott maradtunk a második helyen.
    De most nem csak jól jött, hanem igazságos is volt ez az eredmény méghozzá úgy, hogy egy 2-2-es jó meccset láttunk.
    Azért a "kínai derby" duma erős volt, sőt nem is, inkább még nekem is fájó a kommentátor szájából.

    A mi meccsünk sem volt rossz amúgy, az első félidőben ha jobb a helyzetkihasználás lőhettünk volna simán legalább kettőt de inkább hármat. Hát egy jött, egy jogos tiziből.
    A második félidei "teljesítményt" viszont szeretném feledni, vállalhatatlan. Meggyőződésem hogy ez valami csapat szintű mentális probléma, mintha mindig ott lenne a lelkükben egy botlás gondolata és az ebből következő dolgok.
    Tudtuk, hogy az Atalanta nehéz ellenfél, de 0-1-ről mindent lehet ellenük csak kikapni nem.

    Tehát a megérdemelt helyünkön vagyunk. Lesz ez még jobb, nem aggódom azért annyira. De van ami csak akkor fog megváltozni ha kész lesz a stadionunk. Addig viszont ott kell maradnunk, mint a Juve egyik, ha nem a legerősebb kihívója, egy kis szerencsével még lehet jó ez az idény. :)

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák