Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #96545 üzenetére

    :D

    Amúgy ha elvonatkoztatok a miértektől, akkor egész szimpatikusak mint csapat.
    Neymar is szimpi volt, még az elején a Barcelonában is, csak utána ráragadt az aminek nem kellett volna...

    Vissza lehet keresni a hozzászólásaimban Neymar-ra szűkítve amit most írtam. Mindig mondtam hogy "rossz csapatba igazolt" és nem a Barca miatt írtam. Furcsa volt, hogy sokszor ő hajtott, ő volt a húzóember és amikor Messi szenvedett, benne ott volt a tűz, de így is csak második lehetett csapaton belül. Most ő lehet a PSG Messije, a 10-es...
    A PSG egyre jobb, és a top3-ra pályázik, amiben olyan értelemben benne is van hogy a Realnak van Ronaldoja, a Barcának Messije és nekik Neymarjuk, tehát a top3 játékos le van osztva.
    (A Bayernnek Neuere van ami azért más...) Amikor először emlegették a PSG-t már mondtam hogy ez több mint pletyka, mert akinél nő az ego és látja magát hogy ha úgy alakul vezér tud lenni az előbb utóbb váltani fog ha mégsem lehet az.

    Ez nem csak neki, hanem a PSG-nek is sokat jelent, megadhatja a lökést amire szükségük van. Neymarnak pedig lehet egy saját csapata mint CR-nek és Messinek. Remélem mentálisan is fejlődik annyit hogy tudja ezt viselni és levetkőzve a káros allűröket tényleg felérhet arra a szintre. Nálam tiszta lappal kezd, visszanyerve a szimpátiámat ami eddig sem veszett el csak erősen megkopott.

    ----

    A Barcelona leigazolhatná Nagatomot, hogy meglegyen az MSN. Habár ő elmozdíthatatlan bármennyire szeretnék... :DDD

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák