Új hozzászólás Aktív témák

  • ZavaBalazs

    őstag

    válasz BenHans #97867 üzenetére

    ezt kb egy hete nyilatkozta Carlo Müllerről:
    "Sosem játszattam őt szélsőként, nem vagyok hülye. Tisztában vagyok vele, hogy nem szélső játékos és miben különbözik Robbentől, Riberytől és Comantól."

    na most vesd össze a tavalyi összegzéssel:

    aztán visszarakta 10-esnek, és csodálkozik, hogy működik. :U
    de most tényleg, szerinted amikor Müller konkrétan Ancellottinak szól be nyilatkozatban, az ki miatt született, az edzőkomplexum gondnoka miatt?
    a Lewa hiszti viszont az igazolásokkal kapcsolatban ment, azaz egyértelműen a vezetőség felé irányult. honnan szedted, hogy ez is CA felé ment "szerintük"?
    Ribéry meg azért volt pipa, mert a Lewa mögötti hármasból ő volt az adott meccsen a legjobb, mégis őt rántotta le Carlo, de szerintem azóta sikerült felfogatni vele, hogy 34 évesen ne akarjon minden meccsen 90 percet hajtani, jó neki az, ha néha padon van.

    és ha néznél is bayern meccseket, láthatnád a hatalmas kontrasztot a 4-3-3 és a 4-2-3-1 között az utóbbi javára. tavaly is kb novemberig tartott, mire sikerült felhagyni a 4-3-3-mal, és be is indult a szekér. más kérdés, hogy csak áprilisig tartott a lendület, nem CA hibája, hogy Lewát szokás szerint lezúzta a BVB a kupa elődöntőjében, és nincs cseréje, illetve Kassairól sem ő tehet.

    azt, hogy James kevés, nem tudom ki és mi alapján jelentette ki, mert játszani eddig kb 30 percet játszott csereként (szerk. pardon, elfelejtettem, az anderlecht ellen játszott a BL-ben, a sima eredményhez képest elég nyögvenyelős meccs volt, én ebből nem vonnék le messzemenő következtetéseket). mondjuk szerintem is, hogy mondjam, érdekes igazolás, mert inkább valami Robben-Ribéry utódra lett volna szükség, de én kíváncsian és optimistán várom, hogy mit ad ehhez a csapathoz James.

    utolsó pontra: sok bayern szurkoló egyben a német válogatottnak is szurkol (surprise), és megszokták, hogy a bayern adja egyben a német válogatott magját (pl a megnyert világbajnokságon nem volt meccs, ahol 6-nál kevesebb bayernes volt a kezdőben, illetve még ott volt Poldi és Klose mint ex bayernes, Hummels mint bayern nevelés, illetve azóta már megint bayernes). nem meglepő, hogy ha egy posztra két lehetséges igazolás van kb azonos szinten, és az egyik német, akkor ezek a szurkolók (köztük én is) a németet fogják preferálni, mivel a válogatottnak is jót tesz, ha a keménymag együtt játszik egész évben. lehet nem is akkora véletlen, hogy a '09-es barca triplázás utáni évben a barca spanyol magja világbajnok lett a real játékosokkal kiegészítve, majd 4 évre rá a bayern tripla után a bayern játékosai is világbajnokok lettek a többiekkel kiegészülve?

    [ Szerkesztve ]

    wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

Új hozzászólás Aktív témák