Új hozzászólás Aktív témák

  • guftabi96

    addikt

    Küldenék egy fekete pontot az ATX Computernek.

    Még az egész nyáron kezdődött, amikor megrendeltünk jó pár alkatrészt, amiből pont össze lehetett állítani egy gépet, de ez több gépbe ment. Meg is kaptam a csomagot, nézem össze van rakva a gép. Kicsit felment bennem a pumpa, hogy na most szedhetem szét, meg azért szólhattak volna, de végül annyival nyugtáztam a dolgot, hogy jót akartak.
    Utána nézem, hogy a ház kimaradt alkatrészeit, illetve az alaplap kimaradt tartozékait nem küldték el: Csomó csavar, gumis ssd rögzítők, szerelhető pcie hátlapok, kézzel meghúzható csavarok, sata kábel (még a hdd-t is, csak két csavarral rögzítették...).
    Na akkor itt egy kicsit eldurrant az agyam, hogy mi az, hogy nem küldik el a ház összes tartozékát.
    Írtam is egyből az e-mailt, hogy hát nekem ezekre szükségem van, illetve örülnék, ha meglenne a doboza a rendelt termékeknek. Kaptam is nem sokkal később a választ, hogy rendben, el tudjuk küldeni, 1700Ft lesz a futár. Na itt volt az a pont, amikor elgurult a gyógyszer... még képesek kifizettetni velem még egyszer a futárt, amikor ők akarták behúzni azokat a cuccokat....
    Hát sajnos nem volt más választásom, mivel kellettek azok a cuccok, kifizettem a futárt...
    Ez volt nyáron. És most térjünk át a jelenbe/közelmúltba.
    Ebben a nyáron rendelt csomagban volt egy Asus R7 260X (amit, ha tehetitek messziről elkerültök). Már kb a kezdetek óta voltak vele gondok, de mivel (mint ahogy írtam) több gépbe mentek a rendelt cuccok így nem tudtam, hogy bajok vannak a vga-val. Majd most november elején mondja öcsém, hogy elég sokszor játékból való kilépés után fekete képernyő fogad, amin csak a reset segít. Mondtam neki, hogy hozza el nekem, kipróbáljuk az én gépemben is, és majd utána meglátjuk, hogy mi lesz. Így is történt, beraktam a gépembe, végigpróbáltam több drivert, és két oprendszert is, és nekem is csinálta, így hát kicsivel több, mint két héttel ezelőtt írtam a drágalátos ATX Computernek, hogy bajok vannak a kártyával, és kellene ezzel valamit csinálni, mert ez így rettentően idegesítő. Kaptam is viszonylag hamar a választ, hogy írjam le részletesen a problémát. Le is írtam, sőt le is videóztam. El is küldtem nekik. 2 napig nem válaszoltak, így írtam, hogy akkor mi lesz, és mellé küldtem még egy videót. Természetesen azóta sem kaptam választ. Múlt héten, amikor már egy hete nem válaszoltak, írtam nekik facebookon, mert hát oda nagyon gyakran tudnak írni, ahogy láttam, hátha ott majd válaszolnak. Meg is kaptam a választ, hogy nagyon sok beérkezett üzenetük van, Kis türelmet kérünk.. Hát a türelmem már két hétnél jár, azóta is semmi.

    Ez lenne a ''rövid'' történetem az ATX Computernek... már látom, hogy ez egy romantikus kapcsolat lesz...
    Én most már kerülni fogom őket, az biztos. Óriási hiba volt náluk vásárolni.

    #KeepFightingMichael

Új hozzászólás Aktív témák