Új hozzászólás Aktív témák

  • 16sziszi

    csendes tag

    Sziasztok!

    Szeretnék valamilyen asyncron széket venni magamnak az íróasztalomhoz. A karfa magasságának az állíthatósága kulcsfontosságú, a hátat/derekat mindenképpen jól tartsa és hát jó lenne ha lenne végre fejtámlás székem és a fejemet is tartaná, de kompromisszumként erről le tudok mondani. Az asztal aminél ülök az 75,5 cm magas, tehát ekörül legalább fel kell tudni emelni a karfát a szék magasságával együtt. Súlyom 65 kg, így úgy gondolom, hogy ez nem jelent nagy problémát. Ami gond lehet, hogy a magasságom elég kicsi, csak 170 cm vagyok Az plusz pont, ha a karfát mondjuk le lehet hajtani vagy teljesen összecsukni (ha létezik egyáltalán ilyen), valamint ha az ülőlapot a háttámlához képest lévő távolságát lehet állítani mind vízszintesen, mind pedig függőlegesen, ez se kötelező, de az ülőlap és a háttámla távolsága 57 cm-nél már nekem zavaróan hosszú és nyomja a lábam alulról, ha nem lefelé kerekített, hanem egyenes. Az ülőlap vége semmiképp ne legyen felfelé kerekítve. Ami még talán nem tetszik az az, hogy az olcsóbb gamerszékeknek (p.:l JYSK-ben SNERTINGE ) az anyaga nagyon nem tetszik, ilyet mindenképp kerülni szeretném.

    Nem ragaszkodom a gamer székhez (amúgy se vagyok annyira oda érte), egy jóféle irodai is megteszi

    A keret a székre 100-150 ezer között. Az optimális az lenne, ha 100-ért és 150-ért is tudnátok javasolni nekem széket (a non plus ultra hogy irodait is és forgót is és gamer széket is külön-külön)

    Ezen kívül 2018.11.07-én megyek fel pestre (sajnos nem túl gyakran járok fel max évente 1) és lesz szabadidőm is, így most rá is érnék kipróbálni a széket, így ha az ajánlott székhez esetleg megtudnátok írni, hogy hol tudnám kipróbálni, az nagyon jó lenne. Esetleg egy olyan üzletet írni hozzá, ahol ingyen visszaviszik a 14 napos elálláson belül ha interneten rendelem meg

    Előre is köszönöm, remélem nem voltam túl részletes.

Új hozzászólás Aktív témák