Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    Üdv :)

    Egy kis tapasztalat AKRACING AK-K7012-BG-ről, amit 2015 ősze óta használok, napi szinten.

    A széken 2 év után teljesen tönkrement mindkét kartámasz, a szivacs levált, újat kellett vennem (8e).
    Illetve még két éves kora előtt tönkrement a gázrugó (12e).

    4 év után az ütköző ami megakadályozza, hogy a szék előre bukjon átszakította a fém lapot ami az ülőlapra van rögzítve, így a székben nem lehetett normálisan ülni, mert kidobott magából. Innen kvázi nincs visszaút, a szék tönkrement, cserélni ezt az alkatrészt nem lehet, tehát ilyenkor van az hogy a nyugati ember kidobja, én meg szétszedem, elviszem, és megjavíttatom.

    Na és miután ezt meghegesztettük, összeraktam, néhány napig használtam, majd tőből kiszakadt a foglalat amibe a gázrugó vége illeszkedik (nem volt kellemes érzés amikor kiborultam belőle :D), szaggatott vonallal berajzoltam ahol eltört, tehát a szék most ismét hegesztésen, én meg egy konyhaszékről pötyögöm ezt :D

    Kétségtelen, hogy a szék kényelmesnek baromi kényelmes, a szövet még mindig jól bírja, de nagyon nem éri meg az árát.

    Ugyanaz a bajom mint a drágább számítógépes perifériákkal. Egy olcsó Metros szék 6 év után ment nálam tönkre (gázrugó ott tökéletes a mai napig, hanem gagyi kemény karfa pattant el ami az ülőlapot és a támlát fogta össze), ez pedig egy 90 ezres szék, amire 2 éven belül ráköltöttem 20 ezret, és ha nem találok rá módot hogy meghegesszem az eltört cuccokat, akkor elmondható hogy a szék 2 év használat után nagyon lerobbant, 4 éves korára pedig használhatatlanná vált, mert elkezdett törni minden a képen látható fém lapon.

    Nem tudom a többi gyártó terméke hogyan bírja, az én székem napi sok óra használatban van, sosem huppantam bele, igyekeztem vigyázni rá, de nagyon nem vagyok elégedett az élettartamával.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák