Új hozzászólás Aktív témák

  • Speedo

    tag

    Srácok,

    Fórumot végigolvasva és sokat gondolkodva (mert a budapesti látogatás most biztos, hogy kivitelezhetetlen volt) én is a mai naptól gyarapítom a WU2-es (FAB) tulajdonosok csoportját. A szék, mint említettem ma jött meg egyelőre egy pár órája ülök benne, de ez bocsánat a szóhasználatért, kib@szott zseniális. (Rólam: Normál / sportos testalkat, 165cm, ~85kg, kis testépítő múlttal, tehát széles vállak, és normál derék/csípő rész)

    Szokták mondani az Ikea Markus székére, hogy az egy tank, hát ez is legalább annyira tank (ültem Markusban is sokat).
    Első pillanattól kezdve kényelmes, és megfelelően tart. Akik esetleg attól félnek, hogy műanyagból van a váz, annak itt egy tájékoztató adat: a komplett csomag súlya 24kg, nagyon masszív semerre sem mozog vagy dől vagy lenne bizonytalan, nem recseg/ropog. A felhasznált műanyagok, pedig tényleg jó minőségűek.

    Személyes tanácsom, hogy senki se vegye igénybe a bolt összeszerelését, durván lehúzás összesen 3 lépésért, mert a szék ülő és hátlápja a karfák és a fejtámla alapvetően egy egységként érkezik összeszerelve a gyártótól neked csak a kerekeket, gázrugót kell behelyezni illetve magát ezt az összeszerelt egységet rá a gázrugóra, és máris használható)

    Köszönöm minden fórumtársnak, akik megosztották / és meg fogják majd osztani személyes tapasztalataikat a székekről. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák