Új hozzászólás Aktív témák

  • Chris1983107

    tag

    Sziasztok!

    Kis segítséget szeretnék kérni, mert már tényleg nem tudom mit kéne csináljak. (Tudom, kezdjek fogyókúrázni.) Szóval a lényeg, hogy elég sokat foglalkoztam én is ezzel a szék témával, mert kb. 2 éve amióta sikerült 18 kg felesleget magamra szedni, azóta kb. képtelen vagyok "fájdalmak nélkül" ülni az eddig kipróbált székekben. Jelenleg is egy Emagra X5 Office tulajdonosa vagyok, de úgy tűnik nekem ez sem vált be. Tavaly februárban vettem, akkor még a Mesh változatot, aztán októberben egy zsír új Office (szövet) verzióra cserélték nekem, mert a Mesh sem volt tuti, de úgy tűnik ezzel sem tudtunk összebarátkozni. (pedig aki eddig ült benne a családból, barátok közül odáig volt meg vissza)

    A fő problémám az, hogy nyílván a súly problémám is bejátsztik, de hogy minden székben fáj az "ülepem". Nehéz így definiálni, szóval, hogy állandóan zsibbadó érzést érzek bárhogyan is ülök. Amikor felállok, mintha a farok csontomba is érezném ezt és zsibbad mindenem. Nem tudom érthetően fogalmazom-e meg, de igazából ez a legnagyobb bajom, hogy nem is derék vagy hátfájás a probléma, hanem hogy nagyon durván zsibbad az alsó fertályam :D

    A viccet félretéve, arra gondolok, hogy valami nagyobb szék kellene, mert a 110 kg limitálású szék ezek szerint nekem kényelmetlenek. (lehet a párnázottság, vagy nem tudom) (110 kg vagyok most 180 cm magasággal) Ezért ennek fényében, szertnék kérnéi valamilyen ajánlást, hogy melyik típus/márka lenne nekem a megfelelő. Sokat kipróbáltam már, de mindig ugyanaz a szimptóma: a fenekem elviselhetetlenül zsibbad. Köszönöm az ajánlásokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák