Új hozzászólás Aktív témák

  • mikk2000

    őstag

    válasz Rydia #7309 üzenetére

    Értelek. Felfordítottam a saját székemet és összenéztem a video2-vel.

    Az a különbség, hogy a fém fekete festett kar, aminek a végén a műanyag állító van, nálam erősen meg van hajtva gyárilag ott ahol kibukkan a kaszniból, gondolom épp azért, hogy ne ütközzön a szék aljába használatkor.

    Viszont el tudom képzelni azt is, hogy a gázrugó feje nem ment teljesen bele a helyére, és ahogy mondtam, üljön már rá egy 80 kilós ember minimum és mozogjon, meg próbáljon le-fel emelkedni. Lehet bemegy annyit a gázrugó a helyére, hogy már működni fog.

    Nade ha nem, akkor marad az, amivel kezdtem, hogy elfelejtették meghajtani a kart, de összeszerelték, mert "jóvanazúgy".

    Nem írtad a szék pontos típusát, szerintem írd meg, és keress rá magad is, nézz róla képeket /videót(?) mondjuk a honlapon, és ha azt látod, hogy a vasrúd a gyári képeken hajlított, a tieden meg nem, akkor ez nagyon szemléletes és kikezdhetetlen bizonyíték a szék "hibájára".

    Amúgy magával a márka Magyarországi forgalmazójával is felveheted a kapcsolatot, attól függetlenül hogy a széket máshol vetted, és megbeszélhetitek a hibát, és hogy mi legyen a további teendő.

Új hozzászólás Aktív témák