Új hozzászólás Aktív témák

  • Bubee82

    őstag

    válasz TaliGa #17837 üzenetére

    Ez életem második laptopja, szal túl sok tapasztalatom nincs.

    Nos, általános tapasztalat h masszivitása (anyag, stb.) összességében nem rossz, de nyilván van ennél korrektebb felépítés is. A zsanérok sztem elég gyenge pontja, úgyh elég minimálisat fogom hajtogatni az óvása érdekében (hozzáteszem nem is kell nyitni, csukni mert desktop helyettesítőként szolgál).

    Nem írnám le ettől függetlenül. Nekem megfelel. A billentyűzetet láttam sok helyen leszólni, nem tudom, de nekem tetszik. Stabil, jó nyomogatni, az elosztás is okés. Külön numerikus rész ugye.

    Melegedés: idle általában 20 fok alatt van, böngészéskor 20-25, film nézése közben úgy 30-35 körül, játék alatt pedig eléggé felmelegszik (40-45). Nem tudom más laptopoknak milyen a szellőzése, de ezé szerintem nem a legjobbak közé sorolható. Ha nem kemény, sík felületen fekszik (mondjuk a lábamon hever), akkor már blokkolva van a szellőző nyílás.

    Mindezek mellett erős gép. Megvásárlása előtt sokat sakkoztam h mi legyen. De a hardver miatt ezt választottam.

    Egyetlen gond van most vele, h néha böngészéskor, gyakrabban film alatt néha bevillannak piros kockák. Nem tudom mitől van, még nem néztem utána, de pl. játék alatt eddig talán még nem is fordult elő. Mással problémával nem találkoztam.

    Igazából én Dell párti vagyok, az volt az előző, igaz vagy 5-6 éve. Mivel most nem kívántam annyit kiadni mint anno, ezért választottam ezt a márkát. Remélem nem faragtam rá. Pár évig szolgáljon, hiba nélkül és akkor már elégedett leszek ;]

    Ja még annyit, h azért egy BT beleférhetett volna, nameg a Dell után hiányzik h nincs a fedélnek zárja :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák