Új hozzászólás Aktív témák

  • tzatzikiii

    tag

    válasz Viktor81 #18932 üzenetére

    Szia!

    Igazan nincs mit. :) Egyebkent korantsem biztos, hogy epp azt az oldalt nezted, amit mutattam, ugyanis egy masik linken egy olyan support reszleg jon be, ahol valoban nincs a bios felajanlva, mint letoltesi lehetoseg. Nekem is ugy kellett tegnap ezt az oldalt keresnem.
    Nezd, a problemad lehet hardveres vagy bios eredetu. 3 napon belul mindenkeppen erdemes szerintem a cserere menned, mert ha egy masik gep is ezt csinalja, akkor is elorebb vagy: akkor mar tudod, hogy biztosan nem hardveres. Emellett pedig, ugy erzem soraidbol, Te se vagy az a rutinos BIOS flashelo - hat en is epp igy vagyok / voltam vele. :) Persze egy elcseszett flash utan is elo lehet adni a szervizkozpontnak, hogy hirtelen nem akart elindulni a geped, de mindig stresszesebb hazudni. ;)
    A masodik kerdesedre (itthon megcsinaljak-e a BIOS flasht) nem tudom sajnos a valaszt. En a sajat gepem hibabejelentesekor nem reszleteztem, hogy BIOS flash nem volt, igy az ugyfelszolgalatos egyertelmuen Brnot javasolta. Nekem "jo" ez igy. :)

Új hozzászólás Aktív témák