Új hozzászólás Aktív témák

  • Vermilion69

    aktív tag

    válasz harkhon #29293 üzenetére

    Szia,

    Újabban az acer eléggé leadott a minőségből én úgy látom. Nekem 170ezres gépem van, de legalább 4 hibája van, mióta kibontottam, pedig nagyban reklámozzák, hogy milyen szuper gép, hát végül is, tényleg az lenne :)

    Ha nem tudja kitolni a keretet egy hp probookra (450/455), akkor esetleg még fujitsu lesz nem sokára a boltokban, mert nagyon gyorsan elkapkodták, elég korrekt kis gép az árához képest.
    De ha acert kell választani, mert nagyon ragaszkodik hozzá, akkor a travalmate típust, az mégiscsak félig-meddig üzleti vonalat képvisel, de ettől a processzortól tényleg nem szabad csodát várni, a fentebb említett típusok jóval erősebbek.

    Ezek a webshopok szürke importos gépeket forgalmaznak, azért is olcsóbbak itt, mert sokszor csak bolti garancia van rá, külföldi billentyűzet stb. szóval mindenképp olyan helyről vegyetek gépet, ami megbízható és a garancia is a gyárhoz szól.

    Ha nem ragaszkodik az újhoz, akkor vannak ebben az árban nagyon jó kis használt üzletik, esetleg ott is érdemes lehet körülnézni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák