Új hozzászólás Aktív témák

  • rumos14

    nagyúr

    válasz breal11 #7156 üzenetére

    bakker ez a vista... dehát úgylátszik nincs más választás... xp-vel nem adja az acer a notikat (más se nagyon), és ahogy utánaolvastam, xp-t felerőltetni nem egy leányálom, én pedig nem akarok szívózni, hogy megveszem a notit és napokig nem tudom használni az xp driver hiányában vagy akármi.

    amúgy nem akarok én havonta új driver-eket felrakni, de arról van vmi tapasztalat, hogy a játékoknál van-e gond az ati kártyákkal? néztem az ati.com-ot (ami ugye már az amd oldalra visz), a hd2600 nem is a mobilitiy radeon címszó alatt van, hanem simán radeon... na mindegy. x2500-ról (ilyen kártyájú notit is néztem) pedig szó sincs sehol.

    látom a hd2600-ban ddr2 (és nem ddr3) memória van, ez gáz?

    néztem azt az egyel olcsóbb TM-et amit belinkeltél, egyrészt ez még pár napja 250k volt (sz'al most már olcsóbb :K ), de ez ugye "csak" 160GB és 6cellás akksi, a -200mhz nem a világ vége.

    ja és a régi (2+ éves játékoknál) mi a helyzet, hogy mennek 1280*800-ban, van egyáltalán ilyen választható felbontás?

    amúgy nálam 2 hónap múlva esedékes csak a vásárlás, szóval inkább én várom a te tapasztalataidat :) bár sztem másnak van már itt ilyesmi gépe.

    és csak hogy még írjak vmit, edig csak 3dmark teszteredményeket láttam, tudtok olyan oldalt, tesztet, ahol vmilyen játék alatt is összehasonlítják a hd2600-at egy 8600-zal?

Új hozzászólás Aktív témák