Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz And #7022 üzenetére

    Ha belerakom a már lemerült akkukat az IPC-be, és kisütés - töltés módba feltöltöm őket, akkor az IPC ugye kisütéssel indít. Na most az IPC kisütés - töltés módba kijelzi hogy mennyit tudott kisütni az adott akksiból?

    Mert ha kibírja írni akkor ugye szerencsém van, mert ha egyik akksi pl egyből töltésre áll át, akkor szívás mert 0.9V alatt van az akku, így túlmeríti a készülék. Ha viszont még kitud sütni pár száz mAh akkor ugye az jó mert látom hogy nem merítette túl egyik akkut se a készülék. Vagy csak az az 1 megoldás van ennek a megfigyelésére hogy amikor berakom az akkut akkor kiírja a jelenlegi V-ot, bár azzal se megyek sokra mert előző hsz-eidbe épp ezt ecsetelted hogy túl sok adatot nem mond nekem az adott akkura vonatkozó fesz.

    Vagy csak a teszt módba van arra lehetőség hogy kiírja az IPC hogy mennyit sütött ki az akksiból? Bár azzal sem megyek sokra, mert ugye előtte feltölti teljesen, aztán süti csak ki.

    Gondolom az akkuk nem nagyon szeretik a mélykisütést, tönkre gondolom nem mennek, de a felvehető kapacitásmennyiség hónapok évek alatt nagyon lecsökken, mintha 1V-ig merülnének csak az akkuk.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák