Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz mtade #10035 üzenetére

    AMD overdrive-ban találsz egy stressz tesztet, azt nyomasd rá fullban. 50-55p alatt végez (legalábbis nálam annyi volt), és simán kivág, ha más tesztek lemennek is (nálam pl. a működőképes Linx full terhelésen lefutott, Prime is OK volt, OD ST meg 5 p alatt restartolta a gépet. Ha lefut, és 1 lépcsőt ráteszel még a procira, esetleg a RAM-okra, rendben lesz a gép.
    Hővédelmet bekapcsolhatod, vagy a legtöbb monitorozó progi képes riasztani a beállított határérték elérésekor. ASUS hűtői drágák és szarok.
    Játékok helyett Vantage és Heaven tökéletesen megfelel, ha mindent maximumra teszel, ezek is kivágnak, ha nem OK a beállítás. Előbbi a 2. teszt vége felé, utóbbi pár pár perc alatt.

    Monitorozást kedvelőknek javaslom a hwinifo monitor gadgetet. Minden infó megy gadgetbe, csak alapból kilóg a képről, ezért célszerű duplán megjeleníteni. Rendes és bar-grafikonok, extra testreszabhatóság. Tesztnek lehet még válogatni a többi közül, mert ez sajna nem képes csoportosítani a hasonló grafikonokat. Ha mégis, csak én nem jöttem rá, feltétlenül szóljatok, de a leírásban nincs, ahogy a normál grafikonoknál sincs rá lehetőség. Semmi sem tökéletes... (ATT persze az volt. :DDD )

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák