Új hozzászólás Aktív témák

  • HeavyToys

    senior tag

    válasz Sethdobaloah #4303 üzenetére

    Miért? A VGA tuningnál botrány van, ha az egyik kártya többet tud a másiknál? Az alap feszültség értékekkel tudja amit tud. Ez már buherálva van, BIOS-ban sem lehet állítani, külön Tweaker kell hozzá. Itt már bele szólhat a minőségi szórás is. Ahogy írták az oldalon, ezek a legtöbb felhasználónál működő értékek. Van akinek kevesebbel is megy, van akinek nem.

    Egyébként sem különböző teljesítményről van szó, hanem, hogy az alap fesz értékkel csak hasraütve, a CPU rész 10 wattot és a GPU rész is 10-et tudna felvenni, nyilván ha mind2 rész 100%-os terhelést kap, akkor valamelyikből vissza kell venni, hogy meglegyen a 18W. Ha visszaveszed a feszt, akkor logikusan gondolkodva, elég lehet neki pl 9-9W-is, amikor már mehet minden 100%-on. De ez csak az én gondolatmenetem szüleménye. Abu biztos ki tudna ebben a témában okosítani engem!:)

    Egyébként PES 2011, full hd-ban, mikor bevonulnak a játékosok, akkor alap fesz értékkel láthatóan szaggat, míg visszavett fesz. értékkel pedig szinte folyamatos (kb. 23-4 fps.). Én csak azt mondom, amit látok...

Új hozzászólás Aktív témák