Új hozzászólás Aktív témák

  • antikomcsi

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz Eddie141 #10360 üzenetére

    De, simán megy a cnq Win7-el. Nekem 2904-el, és 3002-vel is rendesen ment. Mondjuk miért ne menne?

    Szerintem, ha letöltenéd most az utolsó biost azzal sem lenne gond, azt hiszem aki frissítette azt a biost, valamit nem jól csinálhatott. Nem rakta előtte alapra a biost szerintem, és nem mentette el a beállítást újraindítás, és flashelés előtt. Ilyenkor előfordul, hogy valamit nem ír át, vagy meghagy egy opciót. Nekem is volt ilyen régebben, mert lusta voltam, az eredménye az lett, hogy kétszer kellett frissíteni. ;]

    (#10359) JoolsNOS

    A biosban beállított értéket olvasta ki a program, mint az órajelnél a rendszerinformációs képernyőn, de a valóságban levette a feszültséget is. Hálisten megoldódott, úgyhogy biztos cnq-s bios hiba volt.

    És látom 920-at tuningolsz. Akkor a HT-t fixáld olyan 2000 körül ahol tudod, a cpu NB pedig legyen felette, vagy azonos, kevesebb ne legyen, de olyan 2200 köré simán belőheted "normális" majdnem alap feszültséggel.(Nem a cpu vcore-ra gondolok, hanem nb feszre) Szerintem a 3800 nem lesz meg stabilan, én a 24/7-re 3500MHz-re lőném be azt a procit 1.4 - 1.425V közé. Nyomnék rá egy óra blend tesztet, és ha nem hibázik akkor jónak nyilvánítanám. Nincs olyan nagy különbség 3500 és 3800MHz között, ha játékra kell akkor pedig értelmetlen, oda inkább erősebb vga kéne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák