Új hozzászólás Aktív témák

  • Oliverda

    félisten

    Ezennel közhírré tétetik hogy beindult A nagy PH!-s Deneb OC lista amely az első hozzászólás végén található meg.

    A listába kerülés mindenkori feltételei.

    1. A processzor kupakján található 11 betűből és 4 számból álló (felülről harmadik) sor publikálása. Bónusz pont jár annak aki még le is fényképezi az egész kupakot.

    2. Valid #1 CPU-Z Valid link publikálása az elért és hitelesített eredményről. Példa A Validation procedúra az utolsó about fül alatt jobbra lent található.

    3. Valid #2 A Prime stabil eredmény publikálása minimum 2 óra hiba mentes Blend tesztről készült screenshotot kíván meg. A screenshot-on ezen felül még szerepelnie kell a CPU-Z CPU, Mainboard, Memory odalainak is. Bónusz pont jár annak aki még a magok hőmérsékleteit is odabiggyeszti valahogy. Példa

    Prime95 32bit, Prime95 64bit

    4. A proci modell (920, 940, stb.), elért órajel, az ehhez szükséges BIOS-ban vagy AOD-ben beállított feszültség, hűtés (lég, H2O, fagyos északi fuvallat, stb.) információk közlése.

    Mindezen infókat szépen összeszedve be kell posztolni ide a topikba egy hozzászólás keretein belül. A jobb átláthatóság kedvéért az ilyen hozzászólások első soraiba mindenki annyit írjon nagy betűkkel vastagon szedve hogy LISTÁBA.

    A listában egy ugyanazon processzorral mindenki csak egy Prime stabil és egy nem Prime stabil eredménnyel lehet bent egy adott időben.

    Ki lesz az első aki bekerül? :U

    [ Módosította: Thrawn ]

    "Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

Új hozzászólás Aktív témák