Új hozzászólás Aktív témák

  • Cole86

    senior tag

    válasz Sz.Miki #17334 üzenetére

    Ha normálisan pasztáztad le (van rajta elég mindenhol,de azért nem úszik) és a hűtő is jól van rajta akkor elvileg alap órajeleken egy "jobb" hűtővel full terhelés alatt sem lehet melegebb mint 50-52fok véleményem szerint.. (és akkor a venti a procin kb 40-50%on van)

    Vagy a ventivel lehet valami gond ami a hűtőbordán van, vagy nincs beállítva rendesen pl a c&q.. biosban nézd meg.. ott be lehet lőni ha ,be van kapcsolva, h hány fokon hanyason fusson a ventilátor..

    Ha ez mind stimmel és megy is rajta a ventilátor rendesen akkor érdemes újragondolni ,h netán a cpu-val lehet -e valami gond.. ennyi :K

    ui: nekem a képről az az 1100rpm nagyon alacsonynak tűnik..

    nem ismerem azt a hűtőt ,de nekem a hyper TX3asom olyan 1400-1500rpmen van idle-ben (alapon) az olyan 4es fokozatnak felel meg gondolom.. a max pedig 2800 fordulat..

    Szóval szerintem ezzel lehet a gond. ;)

    [ Szerkesztve ]

    >> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P

Új hozzászólás Aktív témák