Új hozzászólás Aktív témák

  • isx

    csendes tag

    válasz dezz #3858 üzenetére

    "Szerinted miért írtam le, mit jelent a DDR? Szerinted csak véletlen, hogy a nevében is benne van, hogy double (=dupla), és az 1333 is a duplája a 667-nek?"
    A véletlenséget a leírásodban kizárom, nyilván szándékosan tetted.
    Az, hogy mi minek a duplája, lehetséges véletlenül is.
    A double rate pedig a baud per sec és a bit per sec-hez kötődik. Azt jelenti, hogy az adott frekvenciát hatékonyabban tudom kihasználni, de ettől a frekvencia (Hz) nem változik. Ebben bizonyos vagyok.

    Azt, hogy egyesek szeretnek parasztvakítani, sajnos ismerem. Az adatátviteli sebességet duplázták meg és nem az üzemelési frekvenciát. Megértettem persze, hogy olyan a sebessége, _mintha_ egy dupla sebességű szimpla lenne.

    És, hogy miért írtad le? Nem tudom, csak tippelek. Zavart, hogy nem tudom és kérdezek. A többiek átlépték a kérdés tényét, csakúgy, mint a tuning részt. Te úgy tettél, mintha válaszolnál és ezzel segítenél, közben pedig letolni igyekeztél. Nincs harag, végül leírtad a választ is (Köszönöm.), bár amennyiben az eredeti kérdésemre - "hol olvashatok az am3 tuning how to-ról" - kaptam volna választ, akkor a MHz problémát megválaszoltam volna saját magamnak.
    (Most persze nagyvonalúan megelőlegeztem magamnak, hogy tudok olvasni. : )

    [OFF]No, kezdeti nézeteltérésünk ellenére nyugodtan meghívhatsz egy sörre, mert nem iszok alkoholt. Te is kaphatsz, ha segítőkészebb leszel.

    A guglit ismerem, de gondoltam a skynet előtt megpróbálkozok az emberekkel. Eddig nem jött be. : D[/OFF]

    Elnézést, kicsit hosszú lett. Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák