Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabor970

    addikt

    válasz ooooobi #5407 üzenetére

    Én is az általad linkelt lapot néztem ki első nekifutásra. Majd rájöttem, hogy három lényegi dologban különbözik a kistestvérétől, a 770 UD3P-től. Legfontosabb, hogy tud crossfire-t, de tulképp mégsem, mert ha két kártyát teszel bele, akkor nem 16X sebességgű a PCIE, hanem csak 8X. Szal két kártya, de csak kb másfélszeres videóteljesítmény az egy kártyához képest. Ha két videókártyát akar valaki használni, akkor az UD5P.ig kell fellépni, az tudja mindkét slotban a 16X sebességet.
    Második, hogy van rajt MOS-FET hűtés, fontos lehet, ha tuningolni akarsz. Harmadik, hátul van az UD4P-s lapon két vinyó csatlakozás kivezetett tápcsatival. Egy minimális negyedik még, eggyel magasabb típusszámú az audio chip, ha jól emlékszem nem 888-as hanem 889-es, nem igazán tudom mi az érdemi különbség.

    Én osztottam-szoroztam, a crossfire nem kellett, a winyó kivezetés a hátlapon szintén nem játszik, remélem a MOS-FET hűtés hiánya meg nem fogja gajjra vágni au UD3P-t sem. És megvettem a 10e Ft-al olcsóbb lapot. Szépen hasít benn négy maggal az 550BE :-) Hétfőn megyek procihűtőér.

    Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

Új hozzászólás Aktív témák