Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Hihetetlen ez a 290 történet.
    Mióta BIOS-t cseréltem rajta, azóta tökéletesen működik egyedül is. :Y

    Először Stilt-ét tettem rá, de mikor feltűnt, hogy ettől életre kelt a rákötött monitor, akkor kerestem rá TechPowerUp-on egy referenciakártyákra való eredeti BIOS-t, és azzal teszteltem tovább, miután kihúztam a 290X-em. Egyelőre hibátlannak tűnik. :D

    Ezek szerint annak idején visszaküldtek nekem a szervizből az egyértelműen leégett kártyám helyett egy olyan cseredarabot, amin hibás volt a BIOS. Majd mikor én ismét visszaküldtem újból cseréltetni az első cserepéldányt (csak kicsit karcos NYÁK-al, mert közben mohón, tesztelés nélkül feltettem a cseredarabra a vízhűtőt, ami le már nem akart jönni), akkor visszadobták nekem, hogy javíthatatlan, én pedig elhittem nekik (és elfogadtam a dolgot azért, mert megkarcoltam a NYÁK-ot a hűtő csavarja körül szerelgetés közben).

    Hatalmas BRAVÓ mindenkinek (engem is beleértve)! :C

    Na mindegy, most nagy nehezen kiderült, ma pedig már csak durván 30(-40?)k-val érhet kevesebbet a kártya, mint 2014 tavaszán, és csak úgy egy évet állt benne a pénzem feleslegesen (mondjuk elhozhattam volna hamarabb, de most is csoda, hogy nem a kukában kötött ki, miután elsőre én és a szerviz is döglöttnek deklaráltuk, ha nem így alakul, talán nem is derült ki, hogy csak rá való BIOS kell neki). :))

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák