Új hozzászólás Aktív témák

  • csiga8

    senior tag

    válasz Foglalt név #5983 üzenetére

    "Ráadásul a feltüzelt AMD szimpatizánsok, leidiótaintelfanboyoznak bárkit, aki nem elvakultan hirdeti az új igét, amit tovább szítja az ellentétet a számtech fórumokon, közben a világ másik 99%-a meg semmit nem tud erről a biliről."

    Inteles fórumra nem igazán járok, nincs ott semmi "érdekes" számomra. Ha véletlen mégis, inkább csak olvasok. AMD-s vonalon nem ezt tapasztalom, az Intelesek nem csak olvasnak és nem építő jellegű a hozzászólásaik. Vehetnének rólam példát...

    Amikor meg a kötekedő, nem építő jellegű hsz miatt meg válaszolnak nekik, akkor az - szerintem- nem "leidiótaintelfanboy"-ozás.

    Az Intel gusztustalan, félrevezető, megtévesztő marketingjei és hazudozásai miatt megtévesztetett, félrevezetett userei tényleg ökölben szorított kézzel mantráznak. Ha erre reagálnak, akkor az akár lehet (ha olyan szinten van megfogalmazva, hogy azért ők is megértsék) a - szerintem okkal - "leidiótaintelfanboy"-ozás, de nem "bárkit".

    Az idióta, - írhatnám nagybetűvel is hogy IDIÓTA - Intel-AMD, Nvida-AMD, meg pl Stihl-Husqvarna fanatikusok mindenhol vannak, de érdekes, hogy az önigazoló, lekezelő, nagyképű és "buta" userek jellemzően az Intel, Nvidia, Stihl vonalon vannak, lejáratva ezzel a maradék 90-95% NORMÁLIS felhasználót.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák