Új hozzászólás Aktív témák

  • kymco

    veterán

    Segítséget kérnék, hogy melyiket válasszam. A geekbuying oldalán elfogadható áron van M8S és MXIII PLUS is. Ami az utóbbi mellett szól, hogy alapból kodis, van márkája, és gigás az ethernet kártyája, de drágább valamivel. Az m8s mellett szól, hogy szinte ugyanaz a specifikációja és olcsóbb, de nincs márkaneve, ahogy olvasom, nem biztos, hogy fut rajta a custom rom, 100-as a hálózati kártyája.
    Jelenleg még a 100 megát sem terhelném ki, de nem nagyon akarok szórakozni a romolással, ha nem muszáj, ellenben szeretném, ha teljeskörüen ki tudnám használni a hardver lehetőségeit. Nem nagyon tudom, hogy az mxIII-nál a KODI azt jelenti-e, hogy ez már egy custom rom-os eszköz. Mert ha a KODI-t megerőltetés nélkül fel tudnám rakni a m8s-re, akkor nem biztos, hogy megéri a plusz költséget.
    Az m8s-nél azt láttam, hogy a távirányító alapból egér funkciókkal rendelkezik, az mxIII-nál hiányolom a távirányítón ezt a választó kapcsolót. Tényleg nincs rajta, vagy csak másképp jelzi az ikon?
    Nézzétek el a láma kérdéseim, mentségemre legyen, hogy már pár hete olvasgatom a fórumot, és igyekeztem kikupálódni, amennyire tőlem tellett!

    www.refujvaros.hu

Új hozzászólás Aktív témák