Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz kezo0 #4751 üzenetére

    Mind tjnet, mind pedig én EGYÉRTELMŰEN az M8S-re írtuk, hogy droidot futtatva nem kadenciahelyes, ugyanis coreska a linkelt hsz-ek előzményeiben e típus kapcsán érdeklődött. Ha efelett elsőre elsiklottál, az benne van a pakliban, sok a hsz., sokszor kevés az ember ideje, felületesen olvas, stb., de az, hogy utólag is kötöd az ebet a karóhoz, az siralmas. :O

    (#4753) Somatom 20-30e Ft-ért lehet olyan használt Samu BD Playert kapni, amit én is árulok, és ami szinte mindent visz hdd-ről, lemezről és hálózatról is, kadenciahelyesen. Szóval én sem tárolok 50 GB-os filmeket sehol, de ma már relatíve olcsón is van egész jó minőségű médialejátszás, és ha van, akkor miért ne azt venné meg az ember? Szóval én inkább azt mondom, hogy aki kiad 200+e Ft-ot egy nyamvadt TV-re, az etesse már olyan anyagokkal és vegye körül olyan lejátszókkal, amikkel ki is tudja használni. Mindezt nem vitaképpen, csak úgy érzem, máshonnan nézzük ezt a dolgot - ami persze egyáltalán nem baj.

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó ASUS, HP és egy N100-as mini PC, m.2 ssd-k és házak, Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák