Új hozzászólás Aktív témák

  • dethroner

    veterán

    válasz DoItYourself #14478 üzenetére

    Hoppá, akkor a 3D leírást benéztem, elnézést. :B Valamiért úgy éreztem hogy nem így kellene működni, de ezek szerint teljesen normális. Akkor hamarosan összehasonlítom, mekkora különbséget tapasztalok FHD 3D és Kodi féle 3D között és majd annak tükrében eldöntöm 3D-re melyiket használom.

    Hát nálam a droidos kodin olyan röcögések vannak, amiket egy teljesen laikus is könnyen kiszúr. Korábban a tévém beépített lejátszóját megpróbáltam mindenféle képkocka interpoláció nélkül használni, ott jól észrevehető volt a 60Hz-en lejátszott 24képkockás film, de ott csak percenként 1-2 kis röccenés volt. Itt viszont a droidot hiába állítom 24Hz-re -ami a tévé szerint meg is történik- a lejátszás akkor röcög. Nem is röcög, hanem szinte másodpercenként szaggat egy hajszálnyit. Ilyen még a tévé beépített lejátszója sem csinált. :N

    Na mindegy, együtt tudok vele élni, mert LE alatt minden jó, és végülis a yt fhd lejátszás és telórol indítás is megoldódott. Sőt, sokkal gyorsabban megy, mint LE alatt, nincs semmi várakozás. Youtube-ra használom a droidot, filmnézésre meg a LE-t :C

    Még egy kérdés. Arra van lehetőség, hogy nem kelljen elindítani a boxot és LE kikapcsolómenüben újraindítani ha a droidra van szükségem? Van lehetőség a rendszer betöltése előtt kiválasztani hogy melyik rendszer induljon el?

    Itt a boxban lehet képkocka interpolációt engedélyezni? Úgy értem hogy ne a tévé számolgasson ki nemlétező képkockákat, hanem pl a Kodi szúrná be ezeket a képkockákat?

    [ Szerkesztve ]

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák