Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz #79335424 #15299 üzenetére

    Azt hiszem, Tincore Keymapper-rel meg tudnád oldani a dolgot. 2 db Beelink Mini MXIII van itthon, az egyik TV-re kötve médiaplayer és droidos játékkonzol, a másik a monitoromon lóg (egy wines mini pécéként és NAS-ként funkcionáló, olcsón vásárolt, N2830-as CPU-val szerelt, billentyűzethibás laptop társaságában).

    A lényeg, hogy mindkét Beelinken van egy alapkonfigurációm a fent említett progiban, amivel az általunk használt játékok és programok 90%-a gond nélkül vezérelhető (az egyedi irányítást igénylő játékokhoz csináltam külön profilokat). Billentyűzet és egér esetén ez úgy néz ki, hogy az egeret békén hagytam, a nyílgombok "csinálják" a 4 irányú swipe-olást, az "ASDW"-gombok mozgatják az ún. hybrid pointert és az Enter klikkel vele. Még nem találkoztam olyan felülettel, ahol ne tudtam volna kiválasztani a számomra szükséges opciót, egyedül a RR3 irányítását nem tudtam megoldani. Normál használat esetén természetesen deaktiválom a keymappert, különben nem tudnék gépelni, egyéb teendő nincs vele.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (M40 Plus & M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák