Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz Kapanyél #16896 üzenetére

    Én próbáltam mindenfélét, de egy jó ideje szempont, hogy a kis házi szerverem tudjon Plexet futtatni. Volt kis kínai mini pécém (Wintel W8), jól működött, de csak 100-as LAN csatija volt és hiányzott a natív sata. Kipróbáltam egy Zyxel NSA310-est, felküzdöttem rá a plexet, de megfektette a vasat. Utána vettem egy NAS520-ast, ez szépen vitte a plexet, de aki elfér 750 GB-on, annak a 2 lemezes NAS is "túllövés a célon", így eladtam és vettem egy kijelző nélküli, alacsony fogyasztású laptopot (N3520-as CPU-val), amiben optibay keretben ott figyelnek a megosztások, és ami így wines mini pécéként is szolgál, monitorra kötve. Jogtiszta win10-zel jutottam hozzá, így a One-on lévő játékaimat is futtathatom rajta. :) Ja, és végre a plexet sem parancssori bűvészkedéssel kellett felgányolni, hanem 2 perc alatt telepítettem és kész.

    Én a mesék közül is csak azt tartom meg, ami igazán jó, ezért nem kell sok hely. De ha nem férek el 750 GB-on, szerintem akkor is elég lesz 1 db, nagyobb vinyó.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák