Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    nagyúr

    válasz kmarci25 #16923 üzenetére

    Én saját szervert építettem. Jelenleg 3x3TB + 3x2TB pörög benne. Ezen elvagyok és végre minden adatom egy helyen. A fontosakról természetesen van biztonsági mentés.

    A 3x+ TB-on csak zene van. Rengeteg Lossless zene, sok nagy felbontású, akár DSD anyagok, amikből 1-2-3 GB egy album. Az SACD.iso-król nem is beszélve, amik 3-4 GB-osak. Ebben a gyűjteményben vannak rendezésre várók is, törlendők is, duplikátumok stb. de folyamatosan reszelem és folyamatosan jönnek az új zenék, kiadványok is. Ebből a sok zenéből úgy 3TB kb. pótolhatatlan kategória, amit nem lehet már egyáltalán letölteni netről, vagy sosem volt ott. Ezekről van is biztonsági mentésem.

    A 3x2TB az családi képek, videók, fontosabb adatok, filmek sorozatok. Pl. gyerkeknek is készleten van mesegyűjtemény, ami úgy 130 egész estés meséből áll. Gondtalan érzés, hogy bármelyiket bármikor tudom "tálalni". Ugyanígy változó, de van jó pár mesesorozat, amit leszedtem, mert így én tudom szabályozni, hogy mit néznek. OK, van kábelTV is, de a f**om sok reklámot nem akarom, hogy az arcukba kapják.

    Van gyors netünk szerencsére, de én mindig inkább előre megyek, és bedobom letölteni az újdonságokat, és amikor kész akkor nézzük. Természetesen a filmek között is van olyan amit csak leszedek, megnézzük töröljük, de van jó pár olyan film, amit többször szeretünk megnézni. Ez ugyan nem sok, de ezeket is szeretem azonnal elérhető módon tárolni, hogy ne azzal teljen az idő, hogy még megkeresem, berakom letölteni és elfogy az időm, amit a megnézésére szánok.
    Gyerekek mellett minden kis idő számít. ;)

    Nekem erre kell ennyi adat és lemez.

    Torrent úgy van belőve nálam, hogy 5x feltöltésig megy, aztán automatikusan leáll.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák