Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz blakey #25799 üzenetére

    Akkor kezdem előlről, látom nem érteni amit írok ismét.
    Alapból 100%-on van a kép. Ha a tv pixelhelyesen van beállítva akkor minden látszik, az értesítési sáv is pl youtube alatt, ha olyan a box szofvere hogy engedi. ( normális rom és normális launcher egy tv boxon nem mutatja szerintem)
    ilyenkor az user simán nyom egy gombot a tv-n, pl 16:9-re állítja és így nem látszik a sáv és azt hiszi hogy nincs ott. A képarány jó lesz, nem lesz torz stb, de oldalt kb éppen annyit levág ezzel a kis túltolással hogy úgy néz ki mintha nem is lenne ott az értesítés és nézi boldogan a youtube-ot, az fel sem tűnik hogy a filmekből és mindenből levág egy kicsit. Ezért nem zavarja a sáv. Viszont ez nem megoldás, mert valahogy el kell tünteni szerintem. Nem hiszem hogy csak engem zavar hogy pl egy full hd-s youtube filmnél ott figyel az óra, a wifi jel stb.
    Néztem videókat boxokról, éssoknál látom a sávot ahogy tesztelik őket. Olyan elfogadott sokaknál, él az a mentalitás hogy "jólvanazúgy" "ilyanakkormitcsináljak" stb. :) Pedig meg lehet biztos oldani.

    kmarci25: nem mindig lépek be ugyanazzal a fiókkal, tesztelésre más és más fiókok vannak, más a saját használat stb. De ha a tulajnak kell majd mondom és megveszi, de azért jó lenne megoldást találnom :) Ideiglenesen jó a free, csak néha kirak egy vízjelet hogy szerezzek valami 150 pontot, de hogy hogyan azt nem tudom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák