Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Egyébként meg itt a félmegoldás a videó problémára, csak hogy ne úgy tűnjön hogy nem is akartam segíteni. Viszont kérem ha nem is tetszik valakinek ne szólja le, nem kell semmi komment hogy ez nem sok, ez van, ez is pár nap volt amíg kiderítettem.
    Sajnos ez nem oldja meg a problámák legnagyobb részét, mindössze arra jó hogy a videók nézhetőek HW gyorsítással, nem kell a procit terhelni és nem fog akadozni. Sajnos az audió HW kódolásra nem jó, nem tudtam még rájönni miért, azért nem is akartam eddig kirakni.
    A gyári lejátszónál a kép jó lesz, de a hang nincs ahogy eddig sem.
    Sajnos a Kodinál sem mindig segít, több verziót is ki kell próbálni, én párat néztem, SPMC-t is, de nem volt egyértelmű, egyszer volt amikor jó volt de utána nem tudtam reprodukálni a dolgot, valamit talán elírtam akkor attól javult meg.
    Amiben segít: Az MXplayer és hasonló lejátszók ahol lehet HW kódolást választania videóknál, viszont SW kódolást a hangnál. Akkor akadásmentes és nézhető lesz a film.

    A build.propba kell írni kettő sort:

    media.amnuplayer.localplay=false
    media.amplayer.widevineenable=true

    Mindegy hová, de én kb a 95. sor kérnyékére írtam mert ott található a többi hasonló is és úgy szebb.

    Ha valaki kevésbé ért hozzá ez az app igen jól használható erre.

    Innen letölthető ha úgy jobb.

    Lenne még sok változtatás a Build.propokba mert nagyon gányul vannak összerakva de ez gyorstapasznak jó. A fájlok cserélgetése és átírása aminél tartok még nem javasolt, azt nem írom le mert egyik sem 100% még hiába működik egyelőre, azzal még sokat kell dolgozzak.

Új hozzászólás Aktív témák