Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz TCr #27991 üzenetére

    Nálam nem volt hatással a max felbontásra. A HDCP ha minden igaz akkor valami digitális másolásvédelmi rendszer.

    sugarforce: ezt nemcsak én látom, ezt pl a minix fejlesztői is alkalmazzák, most a tanixnál is fogják, sok tesztelő volt mielőtt ezt a döntést hozták, és elég egyértelmű volt a döntés a teszben részt vevők között ( droidról beszélünk ott nyilván).
    Azért tegyük hozzá hogy aki ezt ellenzi az kb éppen az a kategória lesz ami miatt itt kirobbant egy vita amikor azt mondtam sok átlag embernek elég a droid a boxokon, nem kell nekik le, mert mindent lapon, beállítás nélkül használnak és az úgy jó, őket nem érdekli az AFR, nem foglalkoznak színbeállításokkal, ahogy a tv kijött a gyárból, lehetőleg áruházi demo módban 100%ra feltolt fényyel és kontaraszztal. Akkor páran itt ezt nem hitték el, sokak szerint ilyen nincs ( de van) mert azt mondták minden ők viszont minden kis részletre finyásak. Akkor most én nem hiszem el hogy egy ilyen zajcsökkentés kikapcsolást nem vesznek észre, mert akkor sántít az addigi megközelítés :)
    Lehet ezzel élni, de az biztos hogy nem javít a hd videókon, a nem véletlenül nevezték "ghost/smoky effect"
    Csak bennem fel sem merült hogy az ennyire dicsért LE-ben ez be van kapcsolva, hiszen ahogy írtam nem is használtam, csak bele bele néztem, de a YT és skin számomra nem nagyon felelt meg ezért hanyagoltam. ( már mindkettőről változott a véleményem, már kb 80%-nál tartok)
    Tegnap viszont tesztelgettem, mert meg akartam nézni a kodekhasználatot és rögtön gyanús volt hogy a droid alatti lejátszás "simább" , mert nekem ott már ki van kapcsolva az NR. Sőt, itt már állította egyszer valaki hogy az LE alatt az nincs, de amikor megnéztem akkor látszott hogy bizony ott van. Először nem tudtam hogyan lehetne kikapcsolni de azért gyorsan megoldódott, könnyebb mint droidon, és szerintem simán lehet rá kiegészítőt írni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák