Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz Adamo_sx #30908 üzenetére

    Egyetértek. Sajnos simán nem így gondolkodnak a kínaiak, ők bármit átvesznek és másolnak szó-hang nélkül. Ha a szerző nem tesz ellenlépéseket akkor viszont nincs is problémájuk. A felhasználókat pedig ez nem is érdekli, ha most nem Csicsóka munkájáról lenne szó hanem pl egy német fórumról Hans Regenkurt munkáját építették volna be, észre sem vettük volna, csak örülnének páran hogy milyen klassz menüt látnak. Sőt, lehet hogy valaki átírná kicsit, belejavítana és kitenné mint saját addont.
    Teljesen más a jog, a hivatalos rész és az ahogy működik. Álszentek viszont ne legyünk, gondolom sokaknak nem azért kell a gigás wifi mert a BD lejátszójukról nem tudják lejátszani a megvásárolt lemezeket, csak a letöltött trailereket nem tudják így megnézni, ezért kell a 100-as beépített wifi helyett :)

    Hunaqa, igaz, tudom hogy nekik üzlet, de én mint vásárló jelenleg csak jól járok ha jól megcsinált boxot vehetek, a többi legyen az ő dolguk. Inkább ők adják el működőképesen minthogy nekünk kelljen működővé varázsolni. Az egész világ az ilyen üzletekről szól sajnos. :( Nem fogjuk tudni megváltani, sem megváltoztatni. Nem védeni akarom a tanixot mert nem érdekelnek, lesz követőjük szerintem.
    Na abbahagyom az offolást mert sok lesz megint.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák