Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz blakey #33680 üzenetére

    Ez csak a Tanix féle dualsystemes romnál van, vagy akkor is ha normálisan sd-ről használod a LE-t? Sajnos a 24p-t nem tudom megnézni mert a TV-m nem tudja :( De így is látni röcögést, de ez más amit látok a dualos rom-on, az szabályosan akadozik. Amint cserélem a LE-t megszűnik az a fajta akadás.

    Ismétlem, egyetértek hogy nem érdemes 905W-t venni, már nagyon sokszor leírtam, hogy nem azért csinálom mert akkor veszek egy 905W-t hogy spóroljak 1500 ft-ot, hanem csak és kizárólag azért csinálom mert nagyon érdekel a dolog, és tanulni is akarok belőle (elég jó lehetőség ilyesmire linux szinten is).
    Ennek ellenére nagyon sokan használnak ilyen boxot.
    Ha viszont sikerül valamit is javítanom rajta - nem saját kitalációból hanem mert találok valami leírást, vagy megoldást amire mások már rájöttek, miután letesztelem és jónak bizonyul, akkor azt megosztanám mert biztosan segítene olyanokon akinek van ilyen boxuk és nyűgösek a hibák miatt. Szerintem egy ilyen fórum éppen arra van hogy segíteni lehessen ha sikerül. Nem lenne muszáj beírnom ide ha valamit mókolgatok mert nem túl nagy dolog, de ha már elszórakozok vele jó lenne ha haszna is volna pár embernél :) Az is lehet hogy pár nap múlva megunom és abbahagyom, de már nem sok kell hogy aránylag jó legyen legalább egy rom, azt még megpróbálom azért hogy ne a vinyón pihenjen ha elkészül. Sajnos nem szeretem a megoldatlan feladatokat még ha nem is annyira fontosak :)
    De nem szeretném megint elmagyarázni ezt (nem neked), nem ez a cél :)

    Egyébként nem értem, hogy a sok éves WD TV box, tized ilyen erős hardverrel, minimális memóriával miért tud mindent hibátlanul, akadásmentesen lejátszani? ( most a 4k-tól tekintsünk el)
    Nem lenne egyszerűbb átvenni egy olyan lejátszó szoftverét a lejátszáshoz és megoldódna minden? Sz@rrá bonyolítják ezt a sok kodeket és programot, de még mindig nem tudják azt amit egy ilyen öreg és elvileg gyenge lejátszó. Simán le kellene koppintani a lejátszó részét és mellé köríteni azt a tudást amit a LE tud, lehet hogy minden jobban működne, full hd-ig biztosan. Évek óta nem volt rá frissítés de eddig nem találtam olyan videót amit nem vitt volna.

Új hozzászólás Aktív témák