Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz Tommee #33691 üzenetére

    Hogy ne kelljen túrnod meg keresgélned:
    Töltsd le a systemet és a kernelt, ezek a kszaq féle 8.2.3.1 verzióból vannak. Kelleni fog a Tanix-os remote.conf is mert azt törlöd így, az is itt van.
    Szerintem droid alatt tegyél fel egy totalcommandert ( ha szereted) és azzal szépen lehet másolgatni, törölni. A droid system jéből törlöd a system fájl, és berakod helyette a linkeltet, a system/libre könyvtárból törlöd a kernelt és cseréled erre, és a cache-ból is a libre könvtárból töröld a kernelt és cseréld erre. Utána a data/.configba másold be a remote.conf-ot. Ha már be van lakva a LE akkor nem tudom milyen lesz ha mindent ott hagysz a datában, ha nem kár érte akkor töröld szerintem az összes mappát ami a LE-é, és akkor tiszta rendszerrel indulsz. Akkor én a remote.conf-ot is utólag tenném be, első indítást megvárnám hogy megcsinálja újból a mappáit. Elindítod, egérrel kilépsz, újraindítod droidban és utána ott lesznek a szükséges mappák ismét, lehet másolni a remote.conf-ot is.

    Blakey: valószínűleg az lenne a jó megoldás, nagyon tákolás így minden. Erőből azért bírnia kellene fhd-ig bőven mindent hibátlanul, csak jól kellene hogy megcsinálják a rendszereket alájuk. De abból nem hiszem hogy sok minden lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák