Új hozzászólás Aktív témák

  • kmarci25

    veterán

    válasz Peet #34050 üzenetére

    Az A kategóriás cuccok nem tudom mitől A kategóriások, mert ok, hogy a gyártó támogatja a felhasználót, de ha leáll a támogatással nagyobbat szív vele a felhasználó mintha egy noname cuccot venne nagy közösségi támogatással amihez mindent összebarkácsolnak a felhasználók.
    Általában azért a noname eszközökre a felhasználók sem fejlesztenek annyit, ez pld. a kínai telefonoknál is így van.

    A bootra vonatkozóan például semmit sem találok, hogy mennyi idő alatt állnak fel ezek a rendszerek.
    Kb. 10-20 mp a boot. Ez tényleg olyan fontos? :F Nem érzem realitásnak, hogy ez manapság kérdés legyen. Egy ilyen doboz beépített tárhellyel mégis miért bootolna 1 percig/percekig?

    Mivel jobb pl. egy LibreELEC alatt futó Kodi, mint a gyári firmwaren futó Kodi?
    Idézem:
    "33. Mi a probléma az Androiddal? Miért használ mindenki LibreELEC-et?
    Noname lejátszóknál Android alatt a Kodi néhány dolgot nem tud, vagy nem megfelelően kezel, ami egy profi médialejátszónál alapkövetelmény, de a hiánya nem mindenkit zavar. Például automatikus képfrissítés váltás a lejátszott videóhoz igazítva, vagy kadenciahelyes lejátszás 23,976 képkocka / másodperces sebességgel.
    Ha házimozi erősítőt használsz, akkor a többcsatornás hangok (DD/AC3, DTS, ...) digitális kimenetével (passthrough) is lehetnek gondok: az adott formátumot nem küldi ki lejátszó, vagy kiküldi, de a hang 5-10 másodpercenként megtorpan, megszakad. LibreELEC alatt ezek stabilan működnek, míg android alatt a prémium lejátszók se tudják azt a funkcionalitást mint a LE."
    Parancssorból újrahúzni??? Elolvastad biztos az Öf-et? :U

    Szerk.: ne érts félre, nem zrikálni akarlak, de tényleg nagyon bőbeszédű itt az öf. Sokkal egyszerűbb, ha azon átrágod magad, meg pl. egy kodi leíráson/youtube videón, és utána kérdezel csak. :K

    [ Szerkesztve ]

    "There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

Új hozzászólás Aktív témák