Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz hentes555 #35029 üzenetére

    A tx3 mini/maxal sincs olyan gond hogy 1080p-nél kockás és lassú és akadozik :)
    Alaphelyzetben android7 alatt minden lejátszó kockásan pixelesen fog lejátszani, csak ha átírsz pár dolgot a rendszerben akkor lesz tökéletes. A Kodi egyiken sem lesz jó, a codec miatt. SPMC kell rá, de sok boxon nem indul droid 7 alatt csak ha szintén átjavítasz egy-két bejegyzést. ( már volt szó erről)
    S905X -el Libreelec alatt nincs ilyen gond, ott jó lesz a lejátszás ( ha wifije is támogatott akkor az is lesz)
    S905W-nél pedig vagy felteszed a dual romot és LE alatt jó lesz ( vagy pár bejegyzés az autostart.sh-ba), nagyon kevés film vagy videó ahol lehet majd látni röccenést, vagy kis megakadást amit Blakey írt, de ő olyan fájlokkal tesztel amik kifejezetten ilyenekhez vannak neki. ( szerencsére én is kaptam párat ezekből )
    De ezek nem akkora hibák hogy akár mindenki észrevegye, van aki az AFR hiányát sem látja, szerintem az ezeket sem fogja észrevenni. Ezek a tesztelések már nagyon ki vannak erre hegyezve. Egy biztos, azok a kis röccenések nincsnek ott a 905X-ben. Ha ez zavarhat akkor semmiképpen se vegyél 905W-t. SZVSZ az emberek 90%-a ezeket nem venné észre ( ahogy én sem igen láttam alapból, amikor már tudtam mit kell nézni akkor valóban láttam azt hiszem :) )
    Ezek a tesztek olyan hibákazt is előhoztak amivel lehet hogy nem is találkozik az ember átlagos esetben, de az objektív teszthez le kell írni, hogy a LE-t is kell még csiszolni majd a 905W-hez. ( van olyan videó ami pl 905X alatt sem tökéletes)
    Bug pedig szerintem mindegyikben van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák