Új hozzászólás Aktív témák

  • ztsoft

    őstag

    válasz SunMount3r #40903 üzenetére

    Szia!

    Írok Neked konkrétumokat az S912-vel, meg wrxtasy-vel kapcsolatban (szigorúan saját tapasztalat). S905-ös box-om nincs, így nem tudom összehasonlítani.

    Jelenleg a legjobb, legstabilabb az a kszaq által készített LE 8.2.2.3-as verzió, ebből is a Csicsóka által módosított Ext4-es a leggyorsabb (nekem ez van a belső tárhelyen, ezt használom napi szinten). Ha nézel feliratosan filmet és zavar a felirat megjelenésekor "döccenő" kép, akkor az S912 nem Neked való (ez az egyik legnagyobb hibája).

    A CE 8.90.4-esben próbálták javítani a fentebb említett hibát, sajnos eddig nem sikerült tökéletes megoldást találni rá. Igaz, még ez csak teszt verzió (mind a CE, mind a Kodi), de én nem sok esélyt látok rá (hacsak az Amlogic meg nem gondolja magát). Jelenleg a lejátszás terén egy szinten van a fent említettel, azaz, a nálam lévő videókat ugyan úgy viszi (beleértve a teszt videókat is). Talán egy kicsivel tisztább, szebb a kép.

    Az általad is említett wrxtasy által készített LE 8.2.4.2-es verziója nálam súrolja a használhatatlan határát (pedig a 8.2.2.3-as az alapja). Egyes videóknál nincs kadenciahelyes lejátszás, azaz, az alap beállítás marad érvényben, nem vált át. A teszt videók egy részét nem, vagy hibásan játssza le (a fenti kettő tökéletesen viszi). A 3D-s videó megállítása után nem mindig vált át 2D-s megjelenítésre, nagy ritkán percekig nem reagál semmire (nem fagy le). Az általa készített GPU túlhúzásnak nincs érdemi hatása (még hőmérsékletileg sem, korábban csináltam tesztet róla, amit itt meg is osztottam). Pluszban az elsőnél említett hiba itt is megvan.

    Mind ezt a Rikomagic MK22 Plus (S912, 3/32) box-on tapasztaltam, az első, mint írtam is, a belső tárhelyen van, a másik kettő pedig SD kártyán.

    Remélem tudtam segíteni.

    Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

Új hozzászólás Aktív témák