Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz darvinya #41136 üzenetére

    A visszalépés sajna nem mindig működik jól, csak a jobb egérgomb, ami pl médiainfókat jelenít meg filmlejátszás közben. Ha pl a filmek almappáit böngészem HDD-ről, nem tudok visszalépni, mert egyből a főmenübe dob ki, ahonnan, ha ismét belépek a filmek közé, ugyanoda rak vissza, mint ahonnan kiléptem. Csakhogy, többféle "lista" van HDD-n belül, amibe ilyen módon nem tudok visszalépni csak úgy, hogy az egyes "listák" tetejére fel kell görgetnem, ott kiválasztani ezt : "....", csak így tudok egy "lépcsőt" visszalépni.

    Az OK gomb start/pause-ként működik. Megállítani a filmet csak menüből lehet ... : OK gomb -> felugró alsó sávban kiválasztani a stop gombot.

    Jártam úgy CE 8.9.4 alatt, hogy filmnézés közben beleragadtam egy menübe, amiből sehogyan sem tudtam kilépni. Kizárólag a "Back" gombbal lehetne onnan kilépni, mert nincs "mégse" gomb abban a menüben. Ilyenkor semmilyen másik gombra nem reagál, csak bőszen megy a lejátszás a háttérben. Szóval, áramtalanítanom kellett a boxot filmlejátszás alatt hogy meg tudjam állítani valahogy. Természetesen HDD-ről ment a móka, úgyhogy csattant mindkét HDD-m a "szabályos" művelet miatt. :) A saját távja CE alatt egyáltalán nem működik, szóval még mankónak sem tudtam használni.

    Nem azt mondom hogy rossz a Rii i7, de kizárólagos távnak nem jó szerintem, mert bizonyos funkciókat nem, vagy nehezebb elérni vele.

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák