Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz interstate76 #4245 üzenetére

    Akkor úgy látom azért még van mit tanulni TWRP ügyben 1000% :C

    minden egyes partíciót külön ment le a TWRP és nem egy db img -t csinál eleve nem img -be ment!

    És egy teljes full mentést NEM IS SZABAD EGY MÁSIK ESZKÖZRE VISSZA ÁLLÍTANI csak és kizárólag arra az eszközre amiről készült a biztonsági mentés persze részlegesen lehet azért pl az alap dolgok mint Kernel(Boot.img), Recovery, System, de én már mást nem állítanák vissza egy másik cuccról lementettel se bootloader, se modem se semmi egyéb!

    és ezek szerint azt sem tudod hogy az összes olyan beállítás, saját programok, fiók beállítások, jelszavak és minden egyéb amit a gyári állapot óta módosítottál azok mind a DATA partíción vannak! szóval ha a data partíciót nem mented le semmi személyes dolgodat nem fogják tudni meglesni!

    De mondom nem sok értelme van ilyen megoldásnak hogy én lementem te pedig egy másik ugyan ilyen box -ra vissza állítod akkor ha van járhatóbb út, de itt ugye egyértelműen van mert van gyári full.img amit fel lehet telepíteni vagy épp kiszedni azt a részt belőle ami épp kell!

    *********************************************************************************************
    Mankó : kiszedtem neked a gyári img -ből ami kellhet neked(benne van a system.img is de azt csak biztonság kedvéjért mert úgyse nagyon mész vele semmire) itt megtalálod => MINI MXIII_107L1_0425.7z

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák