Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz envagyok #4907 üzenetére

    Nem tudom, mely alkalmazások tudják kihasználni a 8 magot, nem ismerem ennyire az androidot és az alkalmazások lelkivilágát, de amelyek igen, azok esetében az S912 biztosan jóval erősebb. Emellett a Mali T830 javára több generációs különbség van, azaz papíron sokkal-sokkal erősebb, mint a 450-es, de hogy ez a gyakorlatban, játékok esetében mit jelent, azt meg nem mondom. :) Szeretném, ha komoly lenne a differencia - jó lenne kompromisszumok és kötöttségek nélkül válogatni a PSP-játékokból! :K Azzal pedig nyilván te is tisztában vagy, hogy médiaplayerként miben lesz jobb az S912-es, ha lesz rá normális fw, szóval ezt nem ragozom.

    Ennyit a papíron meglévő előnyökről, emellett teljesen egyetértek abban, hogy médiaplayernek vagy vegyes felhasználásra jelenleg még egyértelműen az S905-ösök érik meg jobban. Nem kicsit. Ha valaki droidos játékkonzolt szeretne, akkor talán elbizonytalanodhat és vehet S912-est, de nem tudom, mekkora előnyt realizál, ha egyáltalán jobban jár. Én biztosan várok addig a vásárlással, amíg kiderül.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó egy HP mini PC, Lenovo 40A1 dokkoló, dual protocol m.2 ssd ház, Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey)

Új hozzászólás Aktív témák