Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz mokus18 #50465 üzenetére

    Ez mindkettő jó box a 905W-k között. ( Én a W95-öt is szeretem, ugyanolyan jó mint a tanixok szerintem) Éppen ilyenek is vannak nálam. De ahogy mondtam, jelenleg ugyanennyiért a Magicsee N5-öt jobbnak tartom.
    Csak egy példa: van pár 4K film amit a 905W-k semmilyen módon nem játszanak le, és bele is fagynak droid és CE alatt is. Uhgyanazokat az N5 simán akadásmentesen viszi. ( ebből látszik hogy nem 905W proci mégsem, csak valami köztes a 905x és a 905W között)
    Az androidon mindkettőn kell javítani. ( ez már megvan nálam)
    CE ugyanolyan mindre, csak be kell állítani. Viszont az N5 több mindent játszik le. Ez szerintem előny egy médialejátszónál. Ja, és az N5-nek végre szép a kijelzője, az nekem is tetszik. A Tanix-éval nem tudok megbarátkozni. A mini és az N5 távja kb ugyanaz, a Tanix Max-é kicsit jobb - több gombos.
    Az N5 és a Max Bluetooth-os. Árban mindhárom kb ugyanaz sokszor.
    A most elkészült N5 rendszerrel amit sikerült csinálni nagyon megbarátkoztam ( még azért finomítok rajta) de bőven hozza azt amit droid alatt egy lejátszó hozhat. Dual-al gyors nagyon a CE is rajta.
    jobban nem tudom körül írni miért ajánlom most. De az egyik előnye az ára. 30 $ körül mindenképpen jobb lehet mint egy bármilyen 905W-s box. (De csak módosított rendszerrel főként. Jövő hétre tervezem az elérhetőségét a rendszernek, egyszerű telepítéssel és a MAC sem fog változni)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák