Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz mokus18 #50477 üzenetére

    Nem lebeszélt, csak leírta a különbséget. A tanix tx3 min L, tx3 mini és tx3 max kb ugyanaz a box. Az első L-es a legegyszerűbb, nincs kijelző, bt stb. A minin van kijelző de nincs BT, a max-on pedig minden. Kb ugyanaz a vas egyébként mindeben, sebességben nem lesz különbség . Ezért írtam a W 95-öt is, mert az is kb ezt tudja mint ezek csak nincs kijelző és BT, valamint az X96 mini is. Ezek mind 905W boxok, és ugyanazt tudják csak a körítés és az ár más.
    4K 60fps-re egyik sem alkalmas. Max full HD-ig javasoltak leginkább, de a gyári rendszer ( ha ez számít) egyikesn sem pompás.
    A CE vagy eetleg a dual LE-vel ajánlott a filmezéshez. Van amelyiken van optikai kimenet van amin nincs, ez is fontos lehet.
    A mecool m8s pro W-t nem ajánlom amióta újítottak rajta, bár átlag felhasználásra azzal sincs gond. Van méf sok noncame 905W azokkal nincs tapasztalatom, nem is olcsóbbak, nem ajánlanám őket, igaz lehet hogy ugyanígy fognak menni ( sőt biztos)
    Ott van még az Alfawise 905W-je si ami szintén nem rossz de drága lett valamiért.

    De én ha már van kb annyiért erősebb akkor nem 905W-t vennék még ha jól használható is már. Ismét írom, kb pár hét teszt és sok munka után most a Magicxsee N5-öt BT-vel, kijelzővel, jobb vételnek tartom bármelyik 905W-nél kb ugyanannyiért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák