Új hozzászólás Aktív témák

  • Kroni1

    veterán

    válasz blakey #51719 üzenetére

    Az az igazság, hogy a filmek lejátszása kezd kikopni nálam, viszont a Netflixet egyre inkább nézem, de az nem megy CE alatt rendesen és két eszközt meg nem akarok. A google app-ok is futnak a Mi Box-on, saját google photos képeimet is elérem rajta, állítólag a Kodi is használható, szóval leginkább ezek miatt váltok. Állítólag a következő fw-ben már tudni fogja a kadenciahelyes megjelenítést is, az már hab lesz a tortán ha tényleg úgy lesz.

    A másik, h CE-vel a Z6+-on néha filmekből stop gombbal való kilépéskor nekem fekete képernyő marad és vagy csak nagyon sokára, vagy egyáltalán nem jön vissza a kép. Másnál nincs ilyen gond úgy tudom, de én eddig bármilyen CE verzióval próbáltam ez megmaradt. Cseréltem a gyári tápegységet, többféle kábellel és töltőfejjel is próbáltam, vettem új hdmi kábelt is, de ugyanaz. Nem fagy le, SSH-n elérhető marad, csak kép nincs.
    Még azon gondolkodom, hogy az SMB-re rá kéne próbálnom, mert jelenleg NFS-sel használom. Anno a RPi-n is voltak furcsaságok, az RBMC, LE közül volt amelyik bizonyos verziója egyiket-másikat nem szerette, volt h egyáltalán nem tudtam behozni a WD MyCloud-omat. Talán erre rápróbálok, és ha bejön megtartom a másik szobába, de ha nem javul a helyzet akkor több ötletem már nincs. Belső eMMC-ről fut, de szerintem ha SD-ről futna akkor is ez lenne, talán még arra is rápróbálok, hátha...

Új hozzászólás Aktív témák