Új hozzászólás Aktív témák

  • Zizi123

    senior tag

    Szisztok!

    Az volna a kerdesem, hogy az osszes S912-es TV BOX alatt futo CoreElex, AlexElexnek zajos a kepe?

    Ha a Sony TV-mrol futtatom a Kodit, akkor gyonyoru a kep, barmilyen filmet nezek rajta. Nem zajos, nem pixeles. (a filmek alatt SD filmeket is ertek, nem csak HD, FullHD minosegben, de a 250Mb-os MKV sorozatok is popecul neznek ki.) Ehhez tudni kell, hogy a TV-ben az osszes kepjavito funkcio le van tiltva.

    Viszont ha ugyanezeket a filmeket a Venz V10 Pro S912 Box-ra telepitett Corelec, AlexElec-el nezem mar zajosodik, pixelesedik. ( pixelesdes alatt nem a hatter nagy fekete blokkosodasat ertem, hanem a kep latszik, hogy pixelekbol van kirakva, nem mossa ossze szep homogen felulette az 1 szinu reszeket)

    De igazabol mar a Kodi fooldalan a filmboritok is sokkal rondabbak, mint ugyanazon filmek boritoi Android alatt. (minden beallitas ugyanaz termeszetesen a 2 rendszerben)

    Barmit csinalok kategoriakkal jobb az Android alatt futo Kodi kepe.
    Igazabol csak azert nem akarom azt hasznalni, mert az ujonnan vasarolt soundbarom mar tud Dolby HD, DTS, T stb... hangzasokat is, amit a Sony TV-n futo andoid nem enged beallitani, max az AC-3 -at ajanlja fel, hogy ezzel kompatibilis keszulekem van. Gondolom az osszes tobbit O lekerevi.

    Van erre valami megoldas, vagy ez a kulonbseg az Amlogic S912, es a Sony TV-ben levo MediaTek MT5890 mediaprocesszor minosege kozott?

    Meg azt tudom megcsinalni, hogy a VENZ-en van gyarlag Android is, megnezem, hogy az alol milyen a Kodi, mert ha ott jo, akkor a CoreElec alatt nem muzsikal faszan az S912.

    Otlete esetleg valakinek, hogy mit lehet meg kiprobalni, vagy vegyek dragabb Dune, vagy Zidoo mediaplayert, ha a hangot, es a kepet is jo minosegben szeretnem elvezni?

Új hozzászólás Aktív témák