Új hozzászólás Aktív témák

  • DoItYourself

    Topikgazda

    válasz junkpod #5616 üzenetére

    A PT megoldható lenne android alatt is (más lejátszókkal nincs probléma, csak a Kodival), de pl. az automata képrfissítés váltáshoz a kernelt kellene módosítani lejátszónként, az pedig már nem az ő hatáskörük, amúgy is csak a box gyártója tudná megtenni.

    LE007: SSH-n kiadott installtointernal (vagy installtonand, egyszer ezt írja kszaq, egyszer azt) telepítést írja a 007-nél, a nyitó hsz-ben, az alján. SD kártyáról kell indítani a LE-et, és ha minden működik, akkor ezzel a paranccsal le lehet gyalulni az android-ot az eMMC-ről, és felmásolni az SD-n lévő LE-et a helyére. Azt is írja, hogy a script menti a recovery.img-t és device tree-t is az androidból, bár ez utóbbi nem mindig lehetséges. Ezek hasznosak lesznek, ha később recoverybe akarunk bootolni, mert ha a LE már eMMC-re van telepítve, akkor a recoveryt már csak SD-ről tudjuk betölteni.
    Ha a doboz nem standard Amlogic partíciós táblával rendelkezik, mint ami a device tree-ben van, akkor nem sikerül a mutatvány, és téglányosított állapotba kerül a doboz, csak SD-ről tud bootolni.

    Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105

Új hozzászólás Aktív témák